Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Tutaj Będą zamieszczane wszystkie zmiany dotyczące organizacji
19-Listopad-2016
Na organizacje został dodany NOWY Stalion z taxometrem i cutterami. Mam nadzieje, że będzie służył wszystkim. Właściciel: MrKrystian.ssw
19-Listopad-2016
Gracz ArKdUdE.ssw zostaje ukarany za doszczętne rozwalenie auta organizacyjnego Stallion. Proszę o zgłoszenie się gracza do mnie. Gdy gracz się nie zgłosi w ciągu 7 dni zostanie wyrzucony z organizacji.
Gracz sam odszedł z organizacji
21 Listopad 2016
Z dniem dzisiejszym Spoko002 postanowił opuścić organizacje na czas nieznany.
Dziękuję za wkład.
Kama456 i Kamilos1920 zostają CZASOWO awansowani na V-Lidera.
24 Listopad 2016
Został zmieniony 21 punkt regulaminu organizacji PROSZĘ O ZAPOZNANIE SIĘ Z NIM!
Do naszej Organizacji dołączył Konik123*.
26 Listopad 2016
Gratuluje Kama456 i Kamilos1920 przechodzą pozytywnie test w zarządzie. Zostają oni stałymi v-liderami SSW.
Dziś i wczoraj już rozmyślałem nad tym iż nie dla mnie rola v-lidera. Starałem się. Codziennie starałem się myśleć jak za małym kosztem ulepszyć organizacje przez to trochę spadłem w nauce. Może to przez moją psychikę nie wytrzymałem i... Muszę odejść Dzięki za te parę miesięcy spędzonych w organizacji. Mam nadzieje że ona odbije się od dna. Przekazuję dowództwo Kamie456 na czas nieobecności czopiego.
MrKrystian przechodzi do osób zasłużonych za rozwiniecie organizacji DZIĘKUJEMY!!!!!
Kama456 odchodzi na własne życzenie.Zostawiam pod opieką sprawy org Kamilosowi1920
xx.xx.xxxx
Do baz organizacyjnych została dodana baza ASA.
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 803.21 kB (Maksimum: 935.98 kB) ]